0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Rainbow Highlighter с единичен цвят маслени лица рисуване на маслени боровинки на базата на грим за сцени и танцово изпълнение, идеален за мажоретни и спортни фенове. Грим з?

Rainbow Highlighter с единичен цвят маслени лица рисуване на маслени боровинки на базата на грим за сцени и танцово изпълнение, идеален за мажоретни и спортни фенове. Грим за грижа за очите

BGN 6.59
На склад

Брой продукти

Лесната за прилагане и смесване формула изсъхва бързо без или избледнява, като ви осигурява гладко и завършек.Подобрете производителността си с нашата боя за един цвят масло! Този компактен и универсален съдържа 12 високо пигментирани цвята на маслена основа, които ви позволяват да създавате разнообразие от картини на лицето и тялото, които ще се открояват на сцената или дансинга. дълготрайна и формула, подходяща за сценични изпълнения, танцови състезания и спортни събития. Вземете своята боя за един цвят масло сега и оставете творчеството си да блести! 12 и силно пигментирани цветове на маслена основа, за създаване на разнообразие от картини на лицето и тялото . Дълготрайният и формулата поглед през цялото ви изпълнение, колкото и да се потите или колко дълго танцувате. Формулата и удобната за кожата отговаря на стандартите и ЕС, което прави този продукт за всички типове кожа, включително чувствителна кожа. Лесен за нанасяне и смесване, изсъхва Бъдете използвани за рисуване на лица, рисуване на тялото и дори живопис на изкуството .

Други функции

Най-добри сделки