0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Tohuu гел химикалки фина точка прибираща се подвижна топка гел химикалки Писане на гладък голям капацитет, подходящ за работа или изучаване на домашния офис, използв?

Tohuu гел химикалки фина точка прибираща се подвижна топка гел химикалки Писане на гладък голям капацитет, подходящ за работа или изучаване на домашния офис, използвайте великолепно

BGN 4.51
На склад

Брой продукти

4 Inlist : Гел писалка *5-броя 【Гладка и светлина】 Гелната химикалка, която е гладка и светлина за гладко и ясно писане, освобождава мастилото по гладък и последователен начин, а мастилото изсъхва бързо . 【 Удобно за задържане】 Гелската писалка е удобна за задържане, а тялото на писалката е проектирано с отвори против приплъзване, което може ефективно да предотврати подхлъзването и да пише по-гладко. Можете да изпращате цветни химикалки като подаръци по различни поводи, като подаръци за деца, членове на семейството, приятели, студенти, съученици, учители и колеги и т. Perfect Perfect Gel Pens са изящни и очарователни на външен вид, подходящи за различни поводи като подаръци за деца, членове на семейството, приятели, студенти, съученици, учители и колеги и др. Идеален за офис, бизнес, училище и дом, който също е идеален за офис консумативи и училищни канцеларски материали. Пакетът съдържа 5 гел химикалки в 5 различни цвята3. Размерът на всяка гел писалка е около 14,6 см/5,74 инча.

Други функции

Най-добри сделки