0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Слънчеви очила Hariumiu за мъже жени, ултраки модни големи квадратни рамки Градиент слънцезащитен крем на открито UV защита Спорт Слънчеви очила за бягане на колоездач?

Слънчеви очила Hariumiu за мъже жени, ултраки модни големи квадратни рамки Градиент слънцезащитен крем на открито UV защита Спорт Слънчеви очила за бягане на колоездачен риболов голф Плаж

BGN 0.67
На склад

Брой продукти

Дължината на поддръжката на рамката е 13,7см. Тази слънчева очила е подходяща за вземане на ваканция, пазаруване, каране, на открито и т.Слънчеви очила Hariumiu за мъже жени, ултра леки модни големи квадратни рамки Градиент слънцезащитен крем на открито UV защита Спорт Слънчеви очила за бягане на колоездачен риболов на голф Плаж е удобно да носите тази слънчева светлина с вас, защото е изключително лек и компактен. Изработена е от висококачествен пластмасов и компютър с компютър . Разстоянието на носа е 1,8 см. Очите ви могат да бъдат добре защитени от слънчева светлина и UV светлина, когато сте на открито с тази слънчева очила . Спадането на обектива е 6,2см. Общата ширина е 14,4см. Височината на рамката е 6 см.

Други функции

Най-добри сделки