0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Показател за съдийски показател за младежки детектор регулируем детски детектор метална игла за метална декорация и закачане

Показател за съдийски показател за младежки детектор регулируем детски детектор метална игла за метална декорация и закачане

BGN 59.50
На склад

Брой продукти


[Водоустойчива намотка за търсене] : Можете да използвате водоустойчивата бобина за търсене, за да използвате металния детектор в плитка вода.
Специфични действия :
1. Размер : 70 × 17cm / 27. Размер на пакета : 45x18x7. Той е пригоден за неопитни метални откриватели. Чисто ново и високо качество.
[Цел] : Идеален подарък за деца. 3 cm
ЗАБЕЛЕЖКА : Намотката за откриване е водоустойчива, но контролната корпуса не е водоустойчива. Режим на индикация : режим на звук / LCD режим
7.
[ Индикация за откриване] : Аудио аларма и LCD дисплей показват откриване на метали (диаметър на детектора 6см, дълбочина на откриване 10см). Чувствителност : Една монета : 13 mm.
Регулируем обем - регулира обема на високоговорителя при търсене на изгубени или липсващи монети, бижута и други метални елементи.
Лесна за използване операция - Този метален детектор е пригоден за неопитни метални детектори и е подходящ за деца. Водоустойчиви метални детектор LCD съкровища самородки интелигентна намотка за откриване
Обяснете :
Широко използван - Идеален за откриване на метални предмети и всяко място, където трябва да се открие скрит метал.
Характеристики :
[Характеристики] : Леко тегло, удобна работа, удобна работа, ергономичен дизайн, висока чувствителност, оборудвана с регулируема поддръжка на светлината. Много е подходящо децата да използват на открито и да започнат лов на съкровища. ЗАБЕЛЕЖКА : Намотката за откриване, но контролното корпус не е водоустойчива.
[Регулируема чувствителност и обем] : Чрез чувствително управление е лесно да се контролира нивото на чувствителност на детектора; Когато търсите изгубени или изгубени монети, бижута и други метални предмети, нивото на силата на звука на високоговорителя може да се регулира.
Регулируема чувствителност - чрез контрол на чувствителността е лесно да се контролира нивото на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност на чувствителност.

Други функции

Най-добри сделки