0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Формата на завет, на старата южна църква в Бостън, Масачузетс, със списъци на основателите, пасторите, управляващите старейшини и дякони и членовете. Отпечатано по ?

Формата на завет, на старата южна църква в Бостън, Масачузетс, със списъци на основателите, пасторите, управляващите старейшини и дякони и членовете. Отпечатано по заповед на църквата за

BGN 55.03
На склад

Брой продукти

Отпечатано по заповед на църквата за Допълнителни 10 дни биха били необходими за обработка, тъй като книгите, обвързани с кожа, са напълно изработени. Сгъваемите, ако има такива, не са част от книгата. Илюстрации, индексът, ако има такъв, са включени в черно и бяло. Страници : 132 Заглавие : Формата на завет, на старата Южна църква в Бостън, Масачузетс, със списъци на основателите, пасторите, управляващите старейшини и дякони и членовете. Всяка страница се проверява ръчно преди отпечатване. Отпечатано по заповед на Църквата за използване на членовете (1833 г. Препечатано от изданието от 1833 г.) [Коженобране на] Автор : Старата Южна църква (Бостън, Масачузетс) Формата на завет, на старата южна църква в Бостън, Масачузетс, със списъци на основателите, Пасторите, управляващите старейшини и дякони и членовете. Това не е преиздаден или препечатване на OCR'd. Език : Английско обвързване на кожата на гръбначния стълб и ъглите със златисто отпечатване на листа върху гръбначния стълб. Зашиване на свързване за по -дълъг живот, където блокът на книгата всъщност е пришит (Smythe пришит/секционен пришит) с нишка преди свързване, което води до по -траен тип свързване.

Други функции

Най-добри сделки