0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Фордови контейнери за хладилник - контейнери за съхранение на хранителни храни с подвижен гевгир - съдомиялна машина и микровълнова безопасна продукция контейнер?

Фордови контейнери за хладилник - контейнери за съхранение на хранителни храни с подвижен гевгир - съдомиялна машина и микровълнова безопасна продукция контейнери пазят плодове, зеленчуци, ягодовка, месо

BGN 22.66
На склад

Брой продукти

Подходящ за всички възрасти Изплакнете, филтрирайте и съхранявайте плодовете в контейнер. 【Уникален многофункционален дизайн】 Тези контейнери се предлагат с капаци и коландър. 【Подходящ размер】 Капацитетът е идеален за пинта от горски плодове, грозде и Други малки плодове и зеленчуци . и други продукти не се плесет. Подходящ за всички възрасти.Описание на продукта1. Лесен за носене за работа, училище, пътувания, пикник и спортни упражнения. Не се притеснявайте за изтичане на вода при излизане, по -удобно за носене . Изплакнете, филтрирайте и съхранявайте плодовете в контейнер. 【По -дълго запазване】 Colanders разполагат с удължени дупки за бързо източване, така че вашите ягоди, череши, боровинки, грозде , и други продукти не се плесет . Лесен за носене за работа, училище, пътувания, пикник и спортни упражнения. Не се притеснявайте за изтичане на вода, когато излизате, по -удобно за носене. други малки плодове и зеленчуци. 【Безопасно качество на храната】 Изработена от PP материал от хранителни продукти, тези контейнери са без BPA и са идеални за съхранение на плодови закуски или салати .

Други функции

Най-добри сделки