0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Скачаща каскадьорна кола, сплав отдръпнете обратно катапулт за навиване на играчка кола, детска издърпана кола изхвърляне на флип сметище мини кола, играчка каска?

Скачаща каскадьорна кола, сплав отдръпнете обратно катапулт за навиване на играчка кола, детска издърпана кола изхвърляне на флип сметище мини кола, играчка каскадьорна кола модел за деца момчета момичета

BGN 6.65
На склад

Брой продукти

Номер на модела : деца Моля, вижте таблицата с размера в описанието на продукта преди закупуване . Децата се нуждаят от такъв каскадьорски автомобил за играчки, за да ги държат далеч от електронните продукти. сплав издърпайте кола за играчки, не се изискват батерии : каскадьорна играчка кола има две задни колела, издърпайте колата за скачане обратно на определено разстояние и пуснете автоматично, скачаща каскадьорна кола шофира автоматично Напред, не се изисква батерия, зависи от триенето, за да се започне напред, каскадьорният автомобил предлага на децата по -добро изживяване в играта. Размер - Възраст - Дълго Ширина - Висока. Характеристики : Използвайте ръцете и мозъка си, схващайте, интерактивни играчки, слух, комуникация между родители и деца, отглеждане на интереси, направете бебето си по-умно, докато играете, ранно образование, просветление и развитие на мислене, просто и щедро, време, време , Изящна изработка, стилна, без да губи сладки елементи от карикатури. Трябва да рестартирате изхвърлящия всеки път, когато играете . Издръжливост и безопасност : Тялото на тази кола за скачаща каскадьор е направено от сплав, който е издръжлив, четири от гумените гуми за каскадьор кола от земята. Подходящ за деца на възраст 4-6 през лятото.Материал : Метал. Научен размер, удобна дръжка : Размерът е адаптиран към размера на дланта на детето, научно разумно и удобно за държане, подходящ за деца от 3 години да играя. Готини възможности Катапулт Flip : Сгънете устройството за изхвърляне под колата напред, близо до закопчалката, за да издърпате каскадьорската кола назад, пуснете ръката ви, колата за играчки за каскади ще бъде изхвърлена и прехвърлена, когато удари предмет.

Други функции

Най-добри сделки