0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Мраморна коприна бяло розово лилак лилав лавандула мента зелена чанта за съхранение ясна прозореца за съхранение на кутии с голям капацитет сгъваем организатор з?

Мраморна коприна бяло розово лилак лилав лавандула мента зелена чанта за съхранение ясна прозореца за съхранение на кутии с голям капацитет сгъваем организатор за подреждане със стоманена метална рамка за

BGN 1.67
На склад

Брой продукти

лесен достъп & Ясен дизайн на прозореца : Дизайнът на отвора на предния и горния цип с двойни плъзгачи улеснява съхраняването и премахването на артикулите Преден прозорец За да видите съдържанието отвътре на поглед, без да го отваряте. Голям капацитет : Всяка торбичка за съхранение е 19,7x 15,7 x 13 инча / 50 x 40x 31 cm, с капацитет е 66 L. Подкрепени дръжки : Двойната тъкан се пришива в дръжката, за да се осигури силно задържане и лекота за носене или издърпване на чантата за съхранение .Голям капацитет : Всяка торбичка за съхранение е 19,7x 15,7 x 13 инча / 50 x 40x 31 cm, с капацитет е 66lstackable и сгъваема : здрава метална рамка и долна плоча. Дръжте дрехите си чисти и чисти. Дизайнът за подреждане поддържа форма със здрава метална рамка и се сгъва плоска за съхранение, когато не се използва. Подреждане и сгъваем : здрава метална рамка и долна плоча. Различните чанти за съхранение и ползи могат да предпазят предметите от прах, вредители, щети от вода, молци и миризма. Различните чанти за съхранение и ползи могат да предпазят предметите от прах, вредители, щети от вода, молци и миризма.

Други функции

Най-добри сделки