0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Worallymy Halloween LED String Lights Festival Pumpkin Ghost Skeleton Fairy Lights USB и батерии Захранвани декорации за домашно парти реквизит

Worallymy Halloween LED String Lights Festival Pumpkin Ghost Skeleton Fairy Lights USB и батерии Захранвани декорации за домашно парти реквизит

BGN 2.00
На склад

Брой продукти

Тези светлинни струни на Хелоуин са изработени от здрава пластмаса, така че няма нужда да се притеснявате да ги повреди. Много подходящ за декорация до тиквени фенери. Хелоуин Декорация : Осветлението на Хелоуин може да се използва за украса на врати, прозорци, градини, вътрешни дворове, тревни площи, огради, Хелоуин, Коледа и други тематични партита . 8 режима на осветление : Разнообразие от комбинации от режима на осветление, включително мигане, размахване, размахване, избледняване, преследване/трептене, бавно избледняване, мигане/трептене и постоянна светлина, които се добавят за Хелоуин, Карнавал, Маскарад и Деня на благодарността, странно и интересно и интересно чувство. Много подходящ за атмосфера на Хелоуин. (Не е включен)
Списък с опаковки :
1 * Слотна светлина
Забележки :
Поради осветлението и снимането ъгли, цветът на елемента и този, показан на снимката, може да има нюанс. Много подходящ за атмосфера на Хелоуин . Захранване : USB и батерия Двойно захранване, удобно за използване в различни ситуации, батерия : 3 AA батерии. Много подходящ за декорация до тиквени фенери .
Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта. Тъй като тези светлини не изискват щепсели, те могат да се използват навсякъде и за всякакви цели . Хелоуин идва скоро, това е една от сезонните светлинни струни, които трябва да имате. Хелоуин идва скоро, това е Едно от сезонните светлинни низове, които трябва да имате. (Които не са включени).

Други функции

Най-добри сделки