0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Комплект китайски Нова година прозорци се вкопчва пролетни фестивали декорации Тигър година на прозореца Стикери за домашен ресторант магазин парти декор орнаме?

Комплект китайски Нова година прозорци се вкопчва пролетни фестивали декорации Тигър година на прозореца Стикери за домашен ресторант магазин парти декор орнаменти стил pinshui

BGN 4.76
На склад

Брой продукти

Описание : С благоприятен дизайн на шаблона на тигър, стикерът на прозореца може перфектно да изрази най -добрите пожелания и благословия за китайската Нова година Направете PVC материал, той е дълготраен. Той е подходящ за китайска декорация на Нова година. Какъв стикер на прозореца може да ви предложи, че може лесно да се нанесе към прозореца, без да се използва лепило и няма да оставя следи, когато го разкъсате . Какво може да ви предложи стикерът на прозореца е, че може лесно да се приложи към прозореца, без да се използва лепило и няма да остави марки, когато Разкъсвате го. Пакета включва : 1 набор от стикер за прозорци (включени 2бр) с благоприятен дизайн на тигровия модел, стикерът на прозореца може перфектно да изрази най -добрите пожелания и благословия за китайската Нова година .) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по-различен от снимките. Докосване, отлична изработка, устойчиви на износване Детайли : Единично парче : 50см x 35cm/19.

Други функции

Най-добри сделки